Enkle vegetariske pastaretter er gull verdt å ha tilgjengelig. Derfor lager jeg et eget blogginnlegg der jeg presenterer alle jeg har laget til nå. Det er jo ikke så mange, siden jeg er ganske ny i dette. Heldigvis for dere er kvantiteten erstattet av kvalitet (jadda, den der var litt drøy, men….).
Jeg elsker pasta, og kunne spist det hver eneste dag. Må virkelig ta meg sammen for å ikke gjøre det. Så ille er min pastafasinasjon. Tenk at mel, vann og egg kan varieres så mye og smake så godt. Det er selvfølgelig ikke pastaen som utgjør det meste av smaken, men det som er rundt eller inni pastaen. Det er også det som er hovedfokuset her. Håper maten smaker!
Pasta med asparges, aubergine og tomater
Fantastisk inspirasjon for oss som er så heldig å følge bloggen din. Blir pasta neste uke gitt.
Tusen takk, Mona! Jeg er så glad for tilbakemeldinger. Også hvis det viser seg at det er oppskrifter som ikke funker 🙂 Lykke til med pasta neste uke!
Klem Kristin